Lempilaukku: Kensington bag by Kurt Geiger London

 

Edellisestä postauksesta sai jo vähän sneak peekkiä mun arkilaukusta, joka sai hieman puunausta osakseen ja on taas as good as new. Mun lempilaukku on ollut jo kohta vuoden ajan tämä Kurt Geiger London Kensington-laukku, eli tipulaukku, ja innostus sen hankkimiseen tuli blogien lukemisen seurauksena tulleesta laukkukuumeesta sekä akuutista käsilaukun puutteesta. Halusin löytää laukun, joka on laadukas ja joka on samalla jokapäiväinen käyttöesine, eli kestävä käytössä. Sellainen luotettava mid tier-tason design-laukku. Kurt Geigerin laukut on siis mun mielestä laadukkaita, mutta pelkästä nimestä ei tule maksettua liikaa, vaikka laukku onkin designer-laukku ja tätä merkkiä myyvät monet luksuskaupat kuten esimerkiksi Harrods. Kurt Geigerin laukut vaikuttaisi olevan aika suosittuja ainakin Briteissä ja myös Amerikassa, Suomessa merkki vaikuttaa olevan vähän tuntemattomampi?

Ihan aluksi katselin sellaista perus Kensington-laukkua, mutta sitten silmiini osui tämä Union Jack-versio, missä on mun mielestä hauska design. Ensinnäkin toi haukan pää on mun mielestä tosi tunnistettava ja erikoinen, ja kun näin tuon version siitä, niin siitä tuli tunne että toi on pakko saada!

Katselin Kurt Geigerin laukkuja ensin Zalandosta mutta siellä ei ollut tuota UJ-versiota myynnissä. Kurt Geigerin omilla sivuilla niille oli oma tuotesivu, mutta laukut oli jo myyty loppuun. Kävin sitä sivua kokeilemassa sitten vielä pari kertaa, ja melkein luovuin toivosta kunnes sinne tuli randomisti niitä vielä myyntiin lisää ja sitten ne olivat vielä alennuksessa! Mietin että vitsit mikä serendipity.

Huom. nyt se näyttää olevan taas kaikkialta loppu, mutta sivuilta löytyy silti vaikka mitä muita laukkuja. Siellä näyttäisi olevan taas alessa kaikenlaista, ja alenettuja tuotteita ilmaantuu ja katoaa tosi nopeasti kun alennusprosentti on jopa 70% joissain tuotteissa. Valikoima on tosi kirjava!

Sain siis tilattua laukun Kurt Geigerin EU-sivuilta, sieltä pystyi valitsemaan kohdemaaksi Suomen, ja tilaamani paketti tuli sujuvasti viikon sisällä DHL:n pakettipisteeseen. Postikulut oli 15 puntaa. DHL lähetti viestin, jonka avulla he tullasivat paketin, ja siitä ei tullut mitään lisäkuluja mulle. Olettaisin että käytäntö on varmaan sama nytkin. Zalandossa näyttää olevan kanssa laukkuja ja myöskin hyviä alennuksia, mutta valikoima on pienempi.
Laukkua voi käyttää kahdella tavalla, ja mä yleensä käytän sitä cross body bag-tyylisesti kuten kuvassa. Takki on About You:n villatakki Suki, siihenkin olen ollut tyytyväinen, olen pärjännyt sillä kunnon pakkaskeleilläkin.
Edit: Takkeja on näköjään tullut taas myyntiin, linkki takkiin täältä

Laukku on siis lampaannahkaa ja siis ihanan pehmeä, ja tuntuu ylelliseltä. Näiden lampaannahkaisten Kensingtonien kanssa saa tosin olla hieman varovainen, koska se on tosiaan vähän herkkä materiaali kulumiselle jos se on joka päivä käytössä.


0 Kommentit