Olaplex 3 - mun rehellinen mielipide

olaplex no 3

 Varsinkin parikymppisenä mulla oli kova fiksaatio tosi pitkiin hiuksiin, ja olen tykännyt pitää ne senkin jälkeen pitkinä kunhan niiden kunto on tarpeeksi siedettävä. Raskauden aikana mun hiukset oli tosi paksut ja hyväkuntoiset, mutta raskauden jälkeen ja varsinkin kilpirauhasen vajaatoimintaan sairastuttuani mun hiusten kunto huononi aikalailla. Viime kesänä ostin sitten Olaplexiä kun halusin kokeilla sitä, kun sen ympärillä on ollut niin paljon hypeä ja hehkutusta, ja halusin sileät hiukset takaisin. No 3 vaikutti mielestäni lupaavimmalta, niin ostin sellaisen kokeeksi.

Hiuksista tuli kyllä sileämmät, mutta kaiken sen hypen jälkeen olin ehkä odottanut vähän vielä silkkisempää lopputulosta. Voi olla etten laittanut tukkaan tarpeeksi Olaplexiä, niin että vika voi olla myös käyttäjässä. Harjaaminen oli kyllä helpompaa ja tukka oli selvästi pehmeämpi. Ehkä arastelin määrän kanssa sen takia, koska tuotteen hinta vähän hirvitti, koska pullo näyttää niin pieneltä. Toisaalta tuote on yllättävänkin riittoisa, ainakin mun käytössä on ollut. (Tähän siis sellainen disclaimer että no 3 on siis ainoa tuote Olaplexiltä jota olen kokeillut, joten mulla ei ole mielipidettä muista Olaplexin tuotteista.)

Arvelen että ehkä parhaimman tuloksen saa kampaajalla otetusta Olaplex-käsittelystä, mutta sellaista en ole siis itse kokeillut. Mietin myös sitä, kuinka paljon tästä kuluttajaversio-Olaplexin tehosta perustuu sen tehoaineeseen mikä on siis bis-aminopropyl diglycol dimaleate, kun siinä on myös inci-listan kärjessä propylene glycol, minkä olen huomannut muissakin hiustenhoitotuotteissa silottavan tukkaa. Onko kukaan muu huomannut samaa?

Ja vaikka hiuksista tulikin vähän sileämmät, niin tuntui että se sileys haihtui parin pesun jälkeen nopeasti pois, eli pysyvää tulosta en sillä saanut, vaan tuotetta pitäisi käyttää suht säännöllisesti. Ilmeisesti nämä Olaplexin luomat rikkisidokset siis kyllä korjaavat hiusta, mutta ovat hiusten omia rikkisidoksia heikompia? Pitänee tylsästi todeta että kaikista optimaalisinta olisi siis hiusvaurioiden korjaamisen sijasta välttää niiden syntymistä alunperinkään... Mutta kyllähän tästä siis iloa on, varsinkin osana säännöllistä hiustenhoitorutiinia, mikä mullakin oli joskus ennen mammautumista. Olaplex voi siis olla ns Holy Grail-luokan tuote, jos sitä käyttää säännöllisesti.

Onko teillä muilla kokemuksia Olaplexistä?

2 Kommentit

 1. Sattuipa sopivasti tämä juttu! Mun luottokampaaja suositteli mulle vuosia sitten Olaplexin tuotteita kotihoitotuotteiksi ja niillä on siitä asti menty. Ainakin mun hiuksille Olaplex on sopinut tosi hyvin säännölliseen käyttöön, eikä kampaajalla tarvitse nykyään kuin leikata muutama sentti kuivaa hapsua hiuksista pois, latvat ovat siis pysyneet hyvässä kunnossa. :)

  Olen käyttänyt no 4 shampoota, tuota samaa no 3 hiusnaamiota esim. saunassakäynnin aikana ja lisäksi no 7 hiuksiin jätettävää öljyä. Olaplexin huuhdeltavaa hoitoainetta ei sen sijaan suositeltu mulle, joten hoitoainetta olen sitten vaihdellut hieman eri merkkien välillä.

  Tykkään, riittoisia tuotteita ja hyvä hinta-laatusuhde! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on kyllä tosi kauniit ja hyväkuntoiset hiukset! Shampoo ja öljy voisi varmaan olla tosi hyviä, kun niiden kanssa ei varmaan tarvitse samalla tavalla odottaa että tuote ehtisi vaikuttaa? Olen sen takia ollut vähän laiska käyttämään tuota hiusnaamiota :D

   Poista