Menneitä matkoja: Kew Gardensin jouluKaivelin taas vanhoja matkakuvia, ja kuten oon varmaan sanonut, niin se on yksi mun harrastuksista näin pandemian aikaan. Tästäkin reissusta on jo neljä vuotta! Nostalgista. Kew Gardensin Christmas at Kew on tänä vuonna näköjään taas avattu, ja se on auki 9. tammikuuta asti. Me käytiin siellä siis 2017, ja otettiin silloin kännykällä kuvia muistoksi. 


Jos Lontooseen on asiaa näin joulusesongin aikaan, niin Christmas at Kew on käymisen arvoinen nähtävyys, Kew Gardens on siis yksi maailman suurimmista kasvitieteellisistä puutarhoista ja se kuuluu Unescon maailmanperintölistalle. Joulun aikaan siellä on upea jouluaiheinen valo- ja äänishow, joka kattaa 2,6 kilometrin matkan läpi valtavan puutarha-alueen, ja siellä on mielettömästi ihmeteltävää. 

Meidän retki Kew Gardensiin aloitettiin Brentford Gatelta, joka on Thames-joen varrella. Sieltä lähti opastettu reitti puistoalueelle. Joka puolelta kuului musiikkia joka täydensi valoshow'ta, ja tunnelma oli aika maagisen upea. Heti puistoon saavuttuamme löydettiin tiemme ruokakojuille, joiden vieressä sijaitsevien valtavien kukkaveistosten terälehdet värisivät vienossa tuulessa ja joka puolella kuului harras Ave Maria. Ruokakojuilta ostettiin lämmikkeeksi mulled winea, suklaakaakaota ja churroja. Jonkin matkan päässä taas värikkäästi valaistun Palm Housen edessä sijaitsevasta lammesta suihkutettiin vesisumua ja laservalot sinkoilivat kun Mariah Careyn All I want for Christmas pärähti soimaan.
0 Kommentit