Tervetuloa vuosi 2021


 

Kirjoitan tätä samalla kun Helsinki peittyy paksuun lumikerrokseen. Olen ollut aika väsynyt tämän talven, mutta nyt alkaa hieman helpottaa. Oikeastaan koko viime vuosi on ollut vähän kuin sumussa kulkemista. Tyroksiinilääkitys on selvästi helpottanut oloa ja kilpirauhasen koepalasta ei löytynyt mitään hälyttävää. Olenkin myös yrittänyt pitää huolta itsestäni ja terveydestäni taas vähän paremmin. Uusi vuosi tuo itsessään jo toivoa että tämä koronapandemiakin joskus väistyisi ja voisi taas elää normaalia elämää. Olen luonteeltani aika erakko mutta tämä koko vuoden kestänyt eristys on mullekin aika extremeä.

Vauva kasvaa hurjaa vauhtia ja joka päivä ihmettelen miten nopeasti pieni ihminen kehittyy ja oppii asioita. Se on yksi asia mistä ajan kulun huomaa selvästi. 

Näin vuoden vaihtuessa on hyvä hetki suunnata katse tulevaan. Vuonna 2021 haluan saada diplomityön viimein päätökseen ja tehdä lisää asioita joista nautin. Yksi niistä asioita on tämä blogi, minkä perustin sillä ajatuksella että saisin säilöttyä joitakin hetkiä elämästä talteen päiväkirjan muotoon. En ole ennen pitänyt minkäänlaista blogia joten näiden postausten kirjoittaminen on aika jännittävää.

Kuva on toissavuoden Rodoksen reissulta. Nyt vain haaveilen seuraavista matkoista joskus tulevaisuudessa.

0 Kommentit